Jackpottveckor hos Betsson casino

betsson homepage screenshot
Publicera: 15/03/2016

Är inte mars månad perfekt för att kamma hem skattefria vinster i miljonklassen så säg? Med ett spelkonto hos Betsson så får du möjlighet att spela världens främsta jackpottspel. De kommande veckorna kör Betsson en liten specialsatsning på sina jackpottspel och därför kör man så kallade ”jackpottveckor”. Under dessa veckor kommer man att lyfta fram sina miljonspel lite extra och förhoppningsvis får man äran att kora några nya vinnare!

Tre spel ger närmare 25 miljoner kr

Av de många jackpottspel som erbjuder skattefria vinster så ger tre av de främsta (för närvarande) närmare 25 miljoner kronor i samlad jackpott. Dessa spel är Hall of Gods, Mega Moolah och Geisha Wonders. Av dessa är Hall of Gods det spel med högst jackpott (närmare 10 miljoner kronor). Dessa spel fungerar även fint att spela i mobilen och det betyder att du kan vinna i stort sätt var du än är i Sverige. Vem vet, kanske snurrar du fram en miljonvinst när du står och väntar på bussen?

Spela gratis som ny spelare

Om vill prova jackpottchansen och kamma hem skattefria vinster hos Betsson men inte har något spelkonto sedan tidigare så kan du få spela med gratispengar. Detta genom det förmånliga välkomsterbjudande som Betsson ger alla nya spelare. Vad sägs exempelvis om att spela för 1.500 kr i gratispengar? Allt du behöver göra för att få den summan är att registrera ett nytt konto och därefter göra en insättning på 500 kr.

Du hittar samtliga jackpottspel i spellobbyn om du vill prova lyckan redan idag.