Red Hot Wilds är en glödande nyhet hos Lucky Dino

lucky dino casino screenshot
Publicera: 2016-09-19

Det finns ett spel som verkligen ger sig till känna i spellobbyn hos Lucky Dino. Spelet heter Red Hot Wilds och kommer från SGI. Precis som titeln avslöjar så handlar det om ett glödhett spel där wildsymboler står i centrum. Du kan vinna riktigt stort och om du inte räds en gnutta action så är detta med största säkerhet ett slotsspel som kommer att passa dig!

Välj en egen wildsymbol

Direkt när spelet startar får du vara med och forma utgången genom att du får chansen att göra ett val. Du ska helt enkelt välja vilken symbol som ska fungera som wildsymbol och som på så sätt ska hjälpa dig att få fram vinnande linjer när du spelar. Wildsymboler har förmågan att ersätta samtliga symboler vid sidan om bonussymboler. Beroende på vilken symbol du väljer så får du också en multiplikatoreffekt. Den högsta effekten som du kan koppla samman med din wildsymbol är 10x!

Prova Big Bet

Red Hot Wilds kommer med en mycket spännande funktion som heter ”Big Bet”. När den är aktiverad spelar du med boostade insatser och kan vinna dubbelt så mycket. Du kan välja att aktivera funktionen under fem spelrundor i följd och då spela med samma höga insats varje runda eller att spela med en stegrande insats upp till ett tak.

Red Hot Wilds är ett spel som tillåter mycket stora insatser och för maxinsats så är högsta vinsten 2,5 miljoner kronor.

Surfa in till Lucky Dino för att provspela redan idag!